Οι αξίες μας- η γυναίκα "abeauty"
Καλάθι
cload
Dragon's Den Winner. We ship worldwide.

Οι αξίες μας- η γυναίκα "abeauty"

H abeauty έχει δεσμευτεί να αναδείξει την αυθεντική ομορφιά και να ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι αληθινές με τον εαυτό τους, μακριά από τα ψεύτικα πρότυπα που προβάλλονται στα social media. Σε έναν κόσμο όπου οι εικόνες και τα πρότυπα της τελειότητας κυριαρχούν, στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τις γυναίκες να αποδέχονται και να αγαπούν τον εαυτό τους όπως πραγματικά είναι.
Τα προϊόντα μας είναι πλήρως vegan και cruelty free, γιατί πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν πρέπει να έρχεται σε βάρος των ζώων ή του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά συστατικά, εξασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν που προσφέρουμε είναι όχι μόνο αποτελεσματικό αλλά και φιλικό προς την υγεία και το περιβάλλον.

Η ομορφιά ανήκει σε όλους, χωρίς διακρίσεις. Ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, ή εθνικότητα, το brand μας προάγει την ομορφιά για όλους, υποστηρίζοντας τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο με στόχο να αναδείξει τη μοναδική ομορφιά κάθε ατόμου, προσφέροντας λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος και στυλ.

Με περηφάνια φέρνουμε την ελληνική ομορφιά σε όλο τον κόσμο. Εμπνεόμαστε από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας και χρησιμοποιούμε παραδοσιακά συστατικά και μεθόδους που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Στόχος μας είναι να διαδώσουμε την αυθεντική ελληνική ομορφιά και τη φιλοσοφία της σε διεθνές επίπεδο, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία.

Η βιωσιμότητα αποτελεί κεντρικό πυλώνα των αξιών μας. Υιοθετούμε πρακτικές zero waste σε κάθε βήμα της παραγωγικής μας διαδικασίας, από τη συσκευασία μέχρι τη διανομή των προϊόντων μας. Δεσμευόμαστε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία του πλανήτη. Χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά και ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να ανακυκλώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων μας.

Η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα δεν περιορίζεται μόνο στη συσκευασία. Καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες για να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας και νερού, ενώ υποστηρίζουμε πρακτικές ηθικής προμήθειας και δίκαιου εμπορίου. Επενδύουμε σε καινοτόμες λύσεις που προάγουν την κυκλική οικονομία και διασφαλίζουμε ότι κάθε προϊόν μας συμβάλλει σε έναν πιο πράσινο και δίκαιο κόσμο.

Στην abeauty, πιστεύουμε ότι η πραγματική ομορφιά προέρχεται από την εσωτερική αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του εαυτού. Με τις αξίες μας ως οδηγό, προσφέρουμε προϊόντα που υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος και του περιβάλλοντος, προάγοντας μια κουλτούρα ομορφιάς που είναι αυθεντική, χωρίς αποκλεισμούς και φιλική προς το περιβάλλον. Σας καλούμε να γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής και να ανακαλύψετε την πραγματική σας ομορφιά, μέσα από τα προϊόντα μας που φέρνουν την ελληνική ομορφιά σε όλο τον κόσμο.