Όραμα – abeauty
Καλάθι
cload
Dragon's Den Winner. We ship worldwide.

Όραμα

Θέλουμε η κάθε γυναίκα να νιώθει αυτοπεποίθηση με τον εαυτό της κι ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο πιο σημαντικός τρόπος για να το πετύχει, είναι η φροντίδα της ψυχής και του εσωτερικού της κόσμου, η αυτοπεποίθηση που σου δίνει το να περιποιείσαι καθημερινά τον εαυτό σου, είναι ένα σημαντικό boost στη διάθεση και το mental health σου. 

Θέλουμε επίσης να ζούμε σε ένα κόσμο που περισσότερα παιδιά σε χώρες του τρίτου κόσμου γελάνε και παίζουν πηγαίνοντας σχολείο αντί να κουβαλάνε κουβάδες με πόσιμο νερό καθώς υπάρχει σημαντικό πρόβλημα λειψυδρίας.

Γνωρίζουμε ότι η ρουτίνα ομορφιάς μιας γυναίκας μπορεί να είναι ένα πανίσχυρο εργελείο τόσο για εκείνη όσο και για το περιβάλλον. Η επίδραση της ρουτίνας ομορφιάς μας στη διάθεσή μας είναι αναμφισβίτητη. Αυτή τη θετική επίδραση, θελήσαμε να την πολλαπλασιάσουμε προσφέροντας παράλληλα μέσα από αυτή ένα σημαντικό θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον! 

Σύμφωνα με το ῾The Water Project":

771 εκ. άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό καθημερινά ενώ πρέπει να περπατήσουν περίπου 30 λεπτά για την κοντινότερη πηγή νερού για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους ανάγκες σε υγιεινή, μαγείρεμα, καθαριότητα.

Την ίδια στιγμή για μόλις μισό κιλό βαμβάκι μιας χρήσης που προορίζεται και για προϊόντα ντεμακιγιάζ χρειάζονται τουλάχιστον 380λίτρα νερού για την καλλιέργειά του. 

Στα ALEXIASKIN BEAUTY έχουμε όραμα να δημιουργούμε προϊόντα στην Ελλάδα που καλύπτουν περισσότερες από μια ανάγκες των γυναικών: φροντίδας επιδερμίδας, οικονομίας, προστασίας του περιβάλλοντος και αυτό κάνουμε, με ζήλο και ενθουσιασμό. 

Παράλληλα φροντίζουμε να στηρίζουμε εμπράκτως και με χειρονακτική εργασία εθελοντικές ομάδες στη χώρα μας, συνεισφέροντας με αγάπη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ. 

Σε ευχαριστούμε που είσαι εδώ. Έχουμε πολλά ακόμη να δημιουργήσουμε μαζί σου!