Συχνές Ερωτήσεις – abeauty
Καλάθι
cload
Dragon's Den Winner. We ship worldwide.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Τί είναι τα επαναχρησιμοποιούμενα pads ντεμακιγιάζ ALEXIASKIN;

Τα επαναχρησιμοποιούμενα pads ντεμακιγιιάζ αλλιώς επαναχρησιμοποιούμενοι δίσκοι αφαίρεσης του μακιγιάζ είναι χειροποίητοι δίσκοι που αφαιρούν αποτελεσματικά όλα τα είδη μακιγιάζ σε μάτια, πρόσωπο και χείλη. Είναι επαναχρησιμοποιούμενοι, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές, γλιτώνοντας έτσι πολλά λίτρα νερό από τις φυτείες βαμβακιού που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία δίσκων ντεμακιγιάζ μιας χρήσης.
.
  • Από τί υλικό έχουν δημιουργηθεί τα pads ντεμακιγιάζ ALEXIASKIN;

Τα pads ντεμακιγιάζ ALEXIASKIN αποτελούνται από 2 είδη υφάσματος. Και τα δύο είναι από υψηλής ποιότητας 100% βαμβάκι (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκατοντάδες φορές), απόλυτα φιλικά προς το δέρμα, χωρίς να δημιουργούν ερεθισμούς.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για τα ALEXIASKIN δημιουργούνται στην Ευρώπη και διαθέτουν πιστοποιήσεις ότι οι πρώτες ύλες τους παράγονται με βάση το Fair Trade, ότι δηλαδή για την παραγωγή τους δεν έχει υπάρξει κανένα είδος δουλείας ή παιδικής εργασίας και ότι η καλλιέργεια των πρώτων υλών γίνεται με σεβασμό προς τη φύση και το περιβάλλον

Επιπλέον, τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για τα ALEXIASKIN διαθέτουν πιστοποιήσεις ασφαλείας GOTS (Global Organic Textile Standard) certification καθώς και την πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100 certification, δηλαδή δεν περιλαμβάνουν σε κανένα στάδιο της παραγωγής τους χημικά και χρωστικές τοξικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ακόμη εξασφαλίζεται ότι όλη η διαδικασία δημιουργίας τους, από τον αγρότη-παραγωγό ως την ολοκλήρωση του κάθε υφάσματος, γίνεται με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη φύση. 

*Η διαδικασία παραγωγής των ALEXIASKIN pads γίνεται στην Ελλάδα στηρίζοντας μικρές ελληνικές επιχειρήσεις, με ελάχιστους ρύπους προς το περιβάλλον και κατανάλωση ενέργειας. Η συσκευασία των pads προέρχεται από ανακυκλωμένο χαρτί και είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. 

Μάθε περισσότερα για τις πιστοποιήσεις GOTS και Oeko-Tex Standard 100 certification εδώ.

  • Ποιοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα pads ντεμακιγιάζ ALEXIASKIN; 

Όλοι! Τα pads ντεμακιγιάζ ALEXIASKIN μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους τύπους επιδερμίδας. Λιπαρό δέρμα, κανονικό, ξηρό, ευαίσθητο, δέρμα με ακμή. Τα pads ντεμακιγιάζ ALEXIASKIN δεν δημιουργούν ερεθισμούς και αλλεργίες στην επιδερμίδα. 

  • Γιατί να προτιμήσω τα επαναχρησιμοποιούμενα pads ντεμακιγιάζ ALEXIASKIN αντί για τους δίσκους ντεμακιγιάζ μιας χρήσης; 

Τα ALEXIASKIN pads ντεμακιγιάζ, κάνουν το πιο αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ με μία κίνηση μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεσαι για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς στην επιδερμίδα. Θα τα βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα ώστε να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο σετ το οποίο δεν θα αποχωριστείς ποτέ.
Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα ALEXIASKIN, κάνεις ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό βήμα για να προστατεύσεις το περιβάλλον προστατεύοντας τις φυσικές πηγές του.
.
Σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις, χρειάζονται 382 λίτρα νερού για τη δημιουργία μόλις 0,5 gr (μισού κιλού) βαμβακιού μιας χρήσης που χρησιμοποιείται στους δίσκους ντεμακιγιάζ μιας χρήσης που θα χρησιμοποιήσεις για λίγα δευτερόλεπτα. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν μέρη στον πλανήτη χωρίς πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό. 
.
Επιπλέον, αποτελούν value for money επιλογή, καθώς μακροπρόθεσμα σε γλιτώνουν από περιττά έξοδα για προϊόντα μιας χρήσης αλλά και χρειάζονται λιγότερο προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ για να είναι αποτελεσματικά. 
.
  • Πώς χρησιμοποιούνται; 

Τα ALEXIASKIN χρησιμοποιούνται ακριβώς και όπως οι δίσκοι μιας χρήσης που όμως διαρκούν για εκατοντάδες χρήσεις. Εφαρμόζεις μικρή ποσότητα από τη λοσιόν ντεμακιγιάζ ή το michellar water σου και με μια απαλή κίνηση αφαιρείς όλα τα είδη μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τη χρήση balm ή λαδιού ντεμακιγιάζ από το πρόσωπο ενώ παράλληλα προσφέρουν μια ήπια απολέπιση χωρίς να ερεθίζουν την επιδερμίδα και χωρίς να αφαιρούν το φυσικό υδρολιπιδικό της φίλμ. 
.
  • Πώς καθαρίζονται τα ALEXIASKIN; 

Τα ALEXIASKIN είναι πλενόμενοι δίσκοι ντεμακιγιάζ πολλαπλών χρήσεων. Μπορούν να καθαριστούν στο πλυντήριο μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα στο ίδιο χρώμα ή στο χέρι. Για λόγους οικονομίας νερού, προτείνουμε πλύση στο πλυντήριο ως 40 βαθμούς και μαζί με άλλα ρούχα ίδιου χρώματος. Για πλύση στο χέρι, μπορείς σε ένα μικρό μπολ να τα αφήσεις με λίγο βραστό νερό για 10 λεπτά και να αφαιρέσεις λεκέδες από μακιγιάζ με υγρό σαπούνι ή μπάρα σαπουνιού.