5 λόγοι για να αντικαταστήσεις τους δίσκους ντεμακιγιάζ μιας χρήσης με – abeauty
Καλάθι
cload
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35€

5 λόγοι για να αντικαταστήσεις τους δίσκους ντεμακιγιάζ μιας χρήσης με επαναχρησιμοποιούμενους

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ μιας χρήσης, είναι από τα τελευταία πράγματα που χρησιμοποιείς πριν πέσεις για ύπνο κάθε βράδυ. Ειδικά εκείνες τις "δύσκολες ώρες", μετά από μια κουραστική ημέρα ή ένα ξέφρενο βράδυ, το τελευταίο ζήτημα που θέλεις να σε απασχολεί είναι το ντεμακιγιάζ σου-οκ, δεκτό. Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες με ένα κλικ των δαχτύλων σου, να έχει αφαιρεθεί ως δια μαγείας το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου και να έχεις βρεθεί ξαπλωμένη στο απαλό σου κρεβατάκι, μοσχομυριστή, με καθαρό, ενυδατωμένο δέρμα; Και εμείς άλλες τόσες! 

Μία κίνηση που γίνεται τόσο μηχανικά, ο δίσκος ντεμακιγιάζ που στηρίζεται ανάμεσα στα δάχτυλά σου και που αφαιρεί με κυκλικές κινήσεις το μακιγιάζ της ημέρας, η μυρωδιά της λοσιόν ντεμακιγιάζ, σηματοδοτούν ότι ήρθε η στιγμή να αφεθείς και επιτέλους να χαλαρώσεις. Είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σου και ένα μικρό, συμβολικό self-care moment. Γιατί όμως να αντικαταστήσεις τους δίσκους ντεμακιγιάζ μιας χρήσης με επαναχρησιμοποιούμενους; 

1. Οι επαναχρησιμοποιούμενοι δίσκοι ντεμακιγιάζ έχουν καλύτερα αποτελέσματα 

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι οι επαναχρησιμοποιούμενοι δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι πιο αποτελεσματικοί στην αφαίρεση του μακιγιάζ από τους συμβατικούς δίσκους μιας χρήσης. Το απαλό τους ύφασμα από οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας χωρίς τοξικές χρωστικές, αφαιρεί το μακιγιάζ σχεδόν χωρίς τρίψιμο σε πρόσωπο, μάτια και χείλη. Παράλληλα, απολεπίζουν ελαφριά και ήπια την επιδερμίδα χωρίς να επηρεάζουν το φυσικό υδρολιπιδικό της φίλμ. Το αποτέλεσμα είναι λαμπερό δέρμα, πολύ απαλό, χωρίς μακιγιάζ στο μισό χρόνο από ό,τι συνήθως.  

2. Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ μιας χρήσης βλάπτουν το περιβάλλον 

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ μιας χρήσης ή το βαμβάκι που χρησιμοποιούμε για το ντεμακιγιάζ, βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον με τα χημικά που περιέχουν, τα φυτοφάρμακα, την διατάραξη της άγριας ζωής για τη δημιουργία φυτειών και κυρίως την σπατάληση νερού. Χρειάζονται 380 λίτρα νερού για να δημιουργηθεί 0.5 κιλό βαμβάκι που χρησιμοποιείται στους δίσκους ντεμακιγιάζ μιας χρήσης, ενώ σύμφωνα με επίσημες καταγραφές, αυτή τη στιγμή στον πλανήτη 2.000.000.000 άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο καθαρό νερό και βασικές συνθήκες προσωπικής υγιεινής. Τα ALEXIASKIN pads, είναι επαναχρησιμοποιούμενοι δίσκοι ντεμακιγιάζ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκατοντάδες φορές. Τα ALEXIASKIN παράγονται στην Ελλάδα με πρώτες ύλες από την Ευρώπη που διέπονται από το Fair Trade, δηλαδή εξασφαλίζεται ότι οι πρώτες ύλες τους δεν παράγονται με συνθήκες δουλείας, παιδικής εργασίας ή καταστροφής των φυσικών πόρων.

Επιπλέον, δεν περιέχουν χημικά: τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για τα pads ALEXIASKIN διαθέτουν πιστοποιήσεις GOTS (Global Organic Textile Standard) certification καθώς και την πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100 certification, δηλαδή δεν περιλαμβάνουν σε κανένα στάδιο της παραγωγής τους χημικά και χρωστικές τοξικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ακόμη εξασφαλίζεται ότι όλη η διαδικασία δημιουργίας τους, από τον αγρότη-παραγωγό ως την ολοκλήρωση του κάθε υφάσματος, γίνεται με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη φύση. 

*Η διαδικασία παραγωγής των ALEXIASKIN pads γίνεται στην Ελλάδα στηρίζοντας μικρές ελληνικές επιχειρήσεις, με ελάχιστους ρύπους προς το περιβάλλον και κατανάλωση ενέργειας. Η συσκευασία των pads προέρχεται από ανακυκλωμένο χαρτί και είναι πλήρως ανακυκλώσιμη ενώ και τα ίδια τα pads όταν απορριφθούν μετά από εκατοντάδες χρήσεις, διασπώνται πλήρως και με φυσικό τρόπο σε λίγα μόλις χρόνια. 

 3. Καθαρίζονται πανεύκολα 

Επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα, δεν σημαίνει περισσότερος κόπος! Μόλις χρησιμοποιήσεις ένα pad για την αφαίρεση του μακιγιάζ σου, αποθήκευσέ το στην άκρη και πλύνε τα όλα μαζί στο πλυντήριο ως τους 40 βαθμούς μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα του ίδιου χρώματος. Άπλωσέ το να στεγνώσει κανονικά με μανταλάκι αν θέλεις στο ήλιο και σε 2-3 ώρες είναι πανέτοιμο για την επόμενη χρήση του! Τα pads καθαρίζονται και στο χέρι. Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε λίγο ζεστό νερό με σαπούνι για 10 λεπτά και με ελάχιστο τρίψιμο οι λεκέδες αφαιρούνται. 

4. Γλιτώνεις χρήματα 

Η συνήθεια του να χρησιμοποιούμε προϊόντα μιας χρήσης δεν κάνει κακό μόνο στο περιβάλλον μας αλλά και στην τσέπη μας. Μπορεί η τιμή των 2€-5€ για προϊόντα μιας χρήσης να μας φαίνεται ελκυστική, όμως στην πραγματικότητα το ετήσιο κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο από τα επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα. Είναι μια μικρή επένδυση η οποία μειώνει τα μελλοντικά σου έξοδα και μειώνει και το αποτύπωμα στο περιβάλλον! Win-Win!   

5. Σε κάνουν πιο συνεπή απέναντι στην περιποίηση της επιδερμίδας σου 

Τα ALEXIASKIN pads έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν το ντεμακιγιάζ σου ευχάριστο! Ο playful και στιλάτος σχεδιασμός τους δεν συγκρίνεται με τίποτα με τις συμβατικές λύσεις, καθώς εκτός από super αποτελεσματικά σου φτιάχνουν και τη διάθεση. Είναι προϊόντα με τα οποία θέλεις να ασχολείσαι μαζί τους και σε προδιαθέτουν να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο ALEXIASKIN set εδώ. 

 


Νεότερη ανάρτηση